Hírek

Az alapszakasz 16. fordulója következik
2020. 03. 07.

 Még három kör van hátra az alapszakaszból

 Szombaton három, vasárnap egy mérkőzés vár ránk a Salming OB I soron következő mérkőzéseiből. A fordulót követően több kérdésben tovább tisztulhat a kép.
 
A játéknap Komáromban veszi kezdetét: az SZPK az ARES csapatát fogadja. A mérkőzés a rájátszást érő helyek szempontjából fontos: a hazaiak jelenleg az ötödik, a vendégek a negyedik helyen állnak. Amennyiben az ARES pontot szerez, akkor már behozhatatlan előnyre tesz szert a negyedik helyen, míg a hazaiak sikere ezt a kérdést még nyitva hagyná. A pontok sorsát a létszám is befolyásolni tudja: az erődvárosiak IFL-es csapata pihen a hétvégén, így ezúttal várhatóan többen is ütőt ragadnak, hogy a hazai pontvadászatban is ritmusban maradjanak. Érdekes mérkőzésre van kilátás.
 
SZPK Komárom - ARES HC
2020. március 7. (szombat), 13:00
Komárom, Városi Sportcsarnok
 
A játéknap második fogása Debrecenben vár a floorball barátokra: a DEAC az Origot fogadja. A mohikánok az utóbbi mérkőzéseit behúzta, így már a hetedik helyen állnak a tabellán. Az most meglepetés lenne, ha a cívisvárosból is pontokkal távoznának, bát ősszel is igen megnehezítették a debreceniek dolgát. Benne van a levegőben, hogy ezúttal is szoros mérkőzést produkáljanak a felek.
 
Debreceni EAC - Origo Mohicans
2020. március 7. (szombat), 16:00
Debrecen, Kecskeméti János Sportcsarnok
 
Szombaton este se maradunk mérkőzés nélkül: igazi rangadó időpontban következik a forduló egyik slágere, hiszen az ördögök látogatnak a varázslók ottonába. A borsodiak számára ez a mérkőzés lehet az utolsó szalmaszál: teljes győzelmi kényszerben vannak Klemenczék, különben akár már hétvégén elbúcsúzhatnak a rájátszástól is. Ősszel izgalmas döntetlen született Kazincbarcikán, azóta viszont a Wizards jó formában van. Amenniyben ezt a formát tartják a varázslók, akkor roppant nehéz dolga lesz a barcikaiaknak.

Phoenix Wizards - Kazincbarcikai Ördögök
2020. március 7. (szombat), 19:00
Törökbálint, Bálint Márton Általános Iskola
 
A játéknap zárására vasárnap Dunaújvárosban kerül sor: a spártaiak a Torpedo Justitia együttesét fogadják. A mérkőzés igazi alsóházi csata lesz: a Fejér megyeiek pontelőnyben vannak, viszont ha nyernek a fővárosiak, akkor az egymás elleni eredmények miatt előzhetnek is. A Torpedo idegenben eddig még nem szerzett pontokat, ráadásul az előző játéknapon az Origo elleni csatában kapitulálhattak. Ősszel viszont a Torpedo nyert: érdekes párharcra van kilátás.

Dunaújvárosi Egyetem - Torpedo Justitia
2020. március 8. (vasárnap), 18:00
Dunaújváros, Campus Aréna
 
A játéknap szaabadnaposa ezúttal az IBK Cartoon Heroes csapata.