Hírek

Budapest Open
2018. 01. 27.

Január elején került sor a második Budapest Openre.

U13 Budapest Open Floorball Torna
január 5.
 
A Vajda Sportsátorban került sor a második Budapest Floorball Open küzdelmeire. Öt csapattal került lebonyolításra a kupa, több jelentkező is volt előzetesen, de sajnos nem tudott mindenki résztvenni. Harcos jó mérkőzéseket láthatott a meccseket megtekintő nézősereg. A torna sorsolása úgy hozta, hogy az utolsó kör meccse lett a körmérkőzés lebonyolítsában is a döntő mérkőzés, amit a Dunai Krokodilok csapata nyert meg.
 
Az ünnepélyes megnyitót tartó Sántha Péterné alpolgármester Asszony által hozott csokoládékat örömmel fogyasztották a gyerekek. A díjátadón az érmeket és kupákat Tolnai Marianna a Belső Pesti Tankerület vezetője adta át.
 
Végeredmény
1. Dunai Krokodilok
2. Vajda Villám
3. SZPK Komárom
4. Vajda Tornádó
5. ARES
 
Különdíjak:
Legjobb játékos: Simon Tihamér - Dunai Krokodilok
Legjobb kapus: Vályi Matild - ARES
Legjobb hátvéd: Molnár Marcell - Vajda Villám
 
U10 Budapest Open Floorball Torna
január 6.
 
Kiváló hangulatban zajlott a kisebbek tornája is. A szurkolók dudákkal, zászlókkal bíztatták a csapatokat. A komáromi és a hazai csapatokon kívül a szlovák Zahorska Bystrica is megtisztelte a rendezvényt, de sajnos a budapesti csapatok közül többen nem vettek részt.
 
Ebben a korcsoportban is körmérkőzések voltak, de mégis a torna két utolsó mérkőzése döntött az aranyérem, illetve a bronzérem sorsáról. 10 éves szinten fantasztikus mérkőzések zajlottak, a korosztályhoz képest nagyon magas volt a színvonal. Óriási csatában a Zahorska Bystrica szerezte meg a győzelmet. A díjakat Szabóné Szél Julianna a Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola igazgatója adta át.
 
Végeredmény
1. Zahorska Bystrica
2. Vajda Villám
3. SZPK B
4. Vajda Tornádó
5. SZPK
 
Külön köszönet illeti Varsányi Zoltánt, az U10 unihoki torna játékvezetőjét, aki játékvezetői díját felajánlotta egy következő torna javára, a magyar floorballos gyerekek támogatására! Köszönjük!