Hírarchívum

Dupla szlovén siker
2019-02-04 12:00:37
Ezzel együtt is hasznos tapasztalatokkal gazdagodtunk. 

Nádor Krisztián korábbi kapitány lemondását követően a férfi válogatottat alig két hete "átvett" megbízott szövetségi kapitánynak, Pafféri Andrásnak és stábjának nehéz dolga volt, hogy az elmúlt hétvégére kiállítsa a magyar nemzeti csapatot. Ennek ellenére az együttes derakasan helyt állt, és már a két mérkőzés között is látható volt az előrelépés.
 
Szombati mérkőzés
Nem sok hiányzott a győzelemhez a hétvége első magyar-szlovén férfi barátságos válogatott találkozón. Megbosszulta magát a gyenge első harmad, az itt összeszedett három gólos hátrányt az egyre javuló játékunk ellenére sem sikerült ledolgozni az utolsó sípszóig.
 
Magyarország - Szlovénia 6-8 (2-5,1-1,3-2)
Február 2., Batthány Sportiskola, Érd
Gólszerzők: 
 
1...2...3...4...
Ennyit kellett volna kihúznunk a percek óta kapus nélkül támadó szlovénok ellen, hogy a szombati vereségért revansot vehessünk. 59:56-kor egyenlítettek 7-7-re, majd a hosszabbításban az aranygólt is ők jegyezték, így dupla sikerrel indulhattak haza. Az eredmények dacára örülünk, hogy sikerült tető alá hozni ezt a hétvégén a férfi válogatottunk számára, hiszen a közelmúlt eseményei tükrében egyáltalán nem volt könnyű dolga a megbízott stábnak. A két mérkőzést összehasonlítva szembetűnő volt a fejlődés a csapat játékában, de sok munka vár még ránk a jövő év eleji vb selejtezőig!
 
Köszönjük az SZPK Komáromnak a találkozó megrendezésében nyújtott sok segítséget!
 
Szlovénia - Magyarország 8-7 (3-2,1-4,3-1,1-0)
Február 3., Városi Sportcsarnok, Komárom
Gólszerzők: Németh, Rési Z, Kiss, Müller, Ressely

Hozzászólások
Hozzászólok
 
Még nem volt hozzászólás.