Hírarchívum

Közlemény
2019-02-08 10:33:23
Az MFSZ elnöksége, főtitkára a szezon végén lemond.

"Tisztelt Sporttársak!
Kedves floorball közösség!
 
Sportágunk működtetése, fenntartása mindig is kihívásokat tartogatott magában. Minden korszaknak meg volt a maga nehézsége, nem volt ez másként a jelenlegi vezetőség ideje alatt sem. 2015-ben, mikor a tagság bizalmat szavazott az elnökségnek, mély válságban volt a sportág mind pénzügyi, mind erkölcsi értelemben. Kitartó munkával az adósságot kifizettük, a pénzügyeket rendbe tettük, és talán a tagsággal szemben is sikerült a bizalmat tovább erősíteni.
 
Köszönünk mindent annak a maréknyi sporttársnak, aki 2015 óta kitartóan segítette a Szakszövetség és ezáltal a magyar floorball működését, fejlődését! A Szakszövetség elnöksége, főtitkára jelen közlemény útján tudatja, hogy a 2019-es éves rendes közgyűlés napjával – várhatóan: április vége – lemond.
 
Úgy érezzük, hogy minél előbb szólunk erről, annál könnyebb lesz az átállás, és könnyebben tud felállni a következő vezetőség. A hátralévő néhány hónapban továbbra is minden tőlünk telhetőt megteszünk a sportágért. De számunkra ez a kaland a bajnoki szezon végén véget ér.
 
Budapest, 2019. február 8.
 
 
Sportbaráti üdvözlettel,
 
Veisz László, az MFSZ elnöke
Hajnal Gabriella, Gál Tamás, Rab Konstantin, Vadócz Bence elnökségi tagok
Jaczkó Róbert Gyula, főtitkár"
 

Hozzászólások
Hozzászólok
 
Még nem volt hozzászólás.