Hírek

OB3-ban is bajnokok a Krokodilok
2017. 05. 25.

A rájátszás második napjával befejeződött a floorballer.hu OB3 2016/2017-es szezonja Dunaújvárosban.

Gólgazdag, de mégis izgalmas összecsapásoknak lehettek szemtanúi a kilátogatók. Az első mérkőzésen változatos küzdelemben a házigazdák 6:4-es győzelmüknek köszönhetően bejátszották magukat a döntőbe, csakúgy, mint a Dunai Krokodilok, akik a Soproni Ászokat múlták 5:2-re felül. A bronzmérkőzésen a hűség városából az elődöntő harmadik harmadának játékát (2:1) átmentve feszültek neki az Origo Mohicans alakulatának és egy 5:0-ás periódussal hagyták állva ellenfelüket. A vége 9:2, így történetük egyik legnagyobb sikerét könyvelhették el a fiatalok.
 
A döntőre így pihent gárdák érkeztek. Pikáns összecsapás ikonikus alakokkal. Az első harmadban csak egy kiállítás került a jegyzőkönyvbe, a másodikban egy gólt az újvárosiak szereztek, a harmadikban pedig felválltva potyogtak a találatok s meg sem álltak 3:3-ig. A hosszabbítás második percében is a Dunai Krokodilok örülhettek, hiszen Major Attila révén megszerezték a döntő találatot és vele együtt a Floorballer.hu OB3-as bajnokság kupáját és aranyérmeit.
 
Találkozunk a következő szezonban, bízunk benne, hogy lesz aki az OB2-ben folytatja, de új csapatok jelentkezését is várjuk az OB3-ba is!

floorballer.hu OB3 2016-2017 végeredmény:
1. Dunai Krokodilok
2. DE-RFT
3. Soproni Ászok
4. Origo Mohicans
5. SZTE EHÖK
6. Fekete Ló Ajka