Hírek

Pikáns párosításokkal folytatódik a Salming OB I
2020. 02. 22.

 Hétvégén keleti rangadó, alsóházi párharc és rájátszásért folyó csaták is programban lesznek

 Szombaton máris presztízsmérkőzéssel indul a program: a Kazincbarcikai Ördögök Debrecenbe látogatnak. A hazaiak célja az első hely, míg az ördögöknek a rájátszást érő helyek valamelyikének elérése: ehhez mindkét félnek további pontokra van szüksége. Ehhez bónuszként hozzáadódik, a keleti rangadók varázsa, ahol a helyezések sem mindig lényegesek. Ősszel is igen kiélezett párharcot és mindösszesen egygólos differenciát hozott a hatvan perc: izgalmas találkozóra van most is kilátás.
 
Debreceni EAC – Kazincbarcikai Ördögök
2020. február 22. (szombat), 16:00
Debrecen, Kecskeméti János Sportcsarnok
 
Szombaton este Érden is fontos mérkőzés vár az IBK Cartoon Heroes és az SZPK Komárom legénységeire: a CH számára már biztos a rájátszás, viszont a komáromi csapat ennek megszerzéséért küzd. A révbe éréshez minden pontra szükség van az erődvárosiaknak, így most a mesehősök otthonából is fontos lenne számukra a pontok elhozatala. A két csapat már harmadjára fog találkozni a szezonban: a bajnokit Komáromban a CH nyerte, viszont a Magyar Kupában az SZPK jutott tovább. Most is van esély szoros, sokgólos, közönségszórakoztató párharcra.

IBK Cartoon Heroes – SZPK Komárom
2020. február 22. (szombat), 17:30
Érd, Batthyány Sportcsarnok
 
Vasárnapra is marad izgalom: alsóházi csata vár a Torpdo és Origo csapataira. Mindkét fél bizonyította, hogy képesek bravúrra és megnehezíteni akár felsőházi csapatok sorsát is. A Torpedo különösen otthon veszélyes, mindkét győzelmüket hazai pályán aratták Pap Zsolték. A mohikánok is okoztak kellemetlen perceket az ellenfeleknek: most egymás dolgait „fűszerezhetik” a csapatok. Kiegyenlített, szoros csatára van ezúttal is kilátás.

Torpedo Justitia – Origo Mohicans
2020. február 23. (vasárnap), 17:30
Budapest, ATTE Sportcsarnok
 
A játéknap zárására Dunaújvárosban kerül sor: az ARES érkezik a spártaiakhoz. A Fejér megyeiek gyakorlatilag kiszálltak a rájátszásért vívott küzdelemből, míg az érdiek ehhez tehetnek újabb lépést előre. Az őszi mérkőzést az ARES – még ha nem is könnyedén - húzta be: ezúttal is ezt jósolja a papírforma, de ehhez a dunaújvárosiaknak is lesz 1-2 szava.
 
Dunaújvárosi Egyetem-RFT – ARES HC
2020. február 23. (vasárnap), 18:00
Dunaújváros, Campus Aréna
 
A játéknap szabadnaposa a Phoenix Wizards lesz.