Hírek

Rangadók a rájátszásért
2020. 02. 28.

 Valamennyi párharcnak komoly tétje van a hétvégén

 Szombaton délelőtt fogadja az IBK Cartoon Heroes a Phonix Wizards csapatát: a tabellára lefordítva tehát láthatjuk, hogy a második fogadja a harmadikat. Ahhoz, hogy a második helyért folyó harc élesedjen, ahhoz a minimum az, hogy a varázslók nyerjenek és még ezt követően is más csapatoknak is szurkolnia kellene a Phoenix játékosainak. Amennyiben a hazaiak bezsebelik a pontokat, akkor számukra biztos, hogy legrosszabb esetben a második helyen zárják az alapszakaszt. Ősszel Törökbálinton a CH nyert, kérdés, hogy sikerül-e ismételni a mesehősöknek, vagy a Wizards vesz revansot.
 
IBK Cartoon Heroes – Phoenix Wizards
2020. február 29. (szombat), 11:30
Érd, Batthyány Sportcsarnok
 
Szintén szombaton újabb alsóházi csatára kerül sor: az Origo a Dunaújvárost fogadja. A Fejér megyeiek jelenleg a hetedik, a mohikánok a nyolcadik helyet foglalja el, ráadásul csak egy pont a differencia a csapatok között. A hazaiak az előző fordulóban nyertek a Torpedo ellen: kérdés, hogy ez a lendület kitart-e és sikerül újabb előzést mutatniuk a mohikánoknak.
 
Origo Mohicans – Dunaújvárosi Egyetem-RFT
2020. február 29. (szombat), 17:20
Vácrátót, Sportcsarnok
 
Vasárnap jön a forduló legnagyobb csatája: az ötödik, még rájátszást érő helyen álló Kazincbarcikai Ördögök a már éppen ebből a körből kieső SZPK Komáromot látja vendégül. A csapatok között itt is csak egy pontnyi a különbség a borsodiak javára, ugyanakkor ők egy mérkőzéssel előrébb járnak, mint az erődvárosiak. Tehát mindkét csapat győzelmi kényszerben várja a vasárnap délutáni párharcot: aki nyer, az nagy lépést tesz céljai elérésnek érdekében.
 
Kazincbarcikai Ördögök – SZPK Komárom
2020. március 1. (vasárnap), 14:30
Kazincbarcika, Kazinczy Sportcsarnok
 
A játéknap zárása Érden lesz: a negyedik helyet elfoglaló ARES a listavezető DEAC-ot látja vendégül. Az érdiek ősszel alacsony létszámuk ellenére komoly feladat elé állították a debrecenieket. Ezúttal a hazaiak várhatják nagyobb létszámban a vasárnap esti párharcot, kérdés, hogy ez az eredményben ezúttal megnyilvánul-e.
 
ARES HC – Debreceni EAC
2020. március 1. (vasárnap), 18:00
Érd, Batthyány Sportcsarnok
 
A játéknap szabadnaposa a Torpedo Justitia csapata.