Hírek

Rendkívüli közgyűlés
2018. 01. 27.

Alapszabály-módosítás és a Fegyelmi testület volt napirenden

A Magyar Floorball Szakszövetség 2018. január 14-én rendkívüli közgyűlést tartott az alábbi napirendi pontokkal:
 
1. Alapszabály módosítása
2. Éves tagdíj módosítása
3. Fegyelmi Szabályzat módosítása
4. Fegyelmi Csoport tagok visszahívása
5. Fegyelmi Csoport tagok megválasztása
6. A Szakszövetség tagjai által beterjesztett javaslatok
 
Az utóbbi évek legmagasabb részvételi arányával tartott közgyűlést Gál Tamás, az MFSZ elnökségi tagja nyitotta meg, majd a napirendi pontok tárgylására került sor. Az Alapszabály módosítára a fegyelmi testület megváltoztatása miatt volt szükség. A tagegyesületekkel történt egyeztetést követően a Fellebbviteli Fegyelmi Bizottság immár öt fős, melyből két főt az elnökség köteles delegálni. Az éves tagdíj mértékét 60.000 forintban állapította meg a tagság az elnökség előterjesztését követve, melyet az MFSZ jóváír az egyesületnek a későbbi költségekből, amennyiben az képviselteti magát a közgyűléseken, csapatvezetői megbeszéléseken.
 
Ezután a Fegyelmi szabályzat és testület megújítása következett. A szabályzat módosítására a közgyűlés felkérte az elnökséget, továbbá megtörtént az egyesületi jelöltek beválasztása a Fegyelmi Csoportba. Ezzel elmondhatjuk, hogy a fegyelmi testület megfelelően képes működni a jövőben.
 
Végül a játékvezetésről tanácskoztak a megjelentek, szó esett többek között az MFSZ korábban prezentált terveiről, a kötelező egyesületi játékvezető delegálásról, a lehetséges szankciókról és arról, hogy a csapatvezetőknek hogyan kellene viselkedniük a játékvezetőkkel. Néhány kisebb esettől eltekintve végig pozitív hangulatban telt az ülés, a megjelentek ötleteikkel, javaslataikkal segítették az MFSZ-t. Köszönjük, hogy a tagegyesületek részt vettek, a következő hivatalos megbeszélés az éves közgyűlés lesz, melyre várhatóan áprilisban kerül sor.