Hírek

Zárul az IFL alapszakasza
2020. 02. 28.

 Két magyar érdekeltségű párharc is lesz Érden szombat este

 A nemzetközi ligában az utolsó alapszakasz-béli párharcok következnek. Ezúttal csak két magyar csapat érdekelt: a komáromiak az előző heti bécsi győzelmükkel lezárták az alapszakaszt, ők már készülhetnek a Villachban megrendezésre kerülő Final Four csatáira.
 
Ha már a karintiai város: a VSV a Dunai Krokodilok ellen zárják az alapszakaszt. Az osztrák csapat lehet a legszomorúbb: annak ellenére, hogy ők rendezik a négyes döntőt, lemaradni kényszerülnek erről az eseményről, mindezt úgy, hogy garantáltan ötödik helyen zárják a ligát. Kérdés, hogy a tét nélküliség mennyire lesz tetten érhető a kereten: adnak-e esélyt fiataloknak, vagy dacból is be akarják húzni a hüllők elleni mérkőzést. A magyar csapatnál sajnos már korábban lemondtak a rájátszásról: a cél a szép búcsú lehet, valamint a minél jobb felkészülés az áprilisban induló magyar rájátszásra.
 
Dunai Krokodilok – Villacher SV
2020. február 29. (szombat), 17:10
Érd, Batthyány Sportcsarnok
 
Szintén osztrák csapatot lát vendégül a Phoenix Fireball: a magyar címvédő már biztosan ott lesz Villachban, míg a bécsi csapat a hatodik helyen zárja a ligát. Tétje tehát csak a mieinknek van: amennyiben pontot szereznek Kádár Gergelyék, akkor biztosan a második helyen zárja az alapszakaszt a fővárosi együttes. Egy felszabadult mérkőzés várható, a végén remélhetőleg magyar győzelemmel.

Phoenix Fireball – Wiener FV
2020. február 29. (szombat), 20:00
Érd, Batthyány Sportcsarnok